Reünie organiseren

Een zorgeloze fantastische massaal bezochte perfect georganiseerde school reunie.

20 jaar ervaring

meer dan 250 georganiseerde events

5 sterren

Perfect georganiseerd

Het organiseren van een reünie is onze specialiteit. Wij hebben jarenlange ervaring in het perfect organiseren van reünies, we zorgen voor een memorabele dag en ontzorgen uw school volledig. Op de reünie kunt u dus zelf genieten met een drankje in de hand, gezellig bijkletsen en herinneringen ophalen met uw oud-leerlingen.

Geen financieel risico.

Met de Reüniecommissie loopt uw school geen enkel financieel risico. Onze kosten worden gedekt door de ticketprijzen, drankjes en bijdrage voor het warme buffet. De enige 'kosten' voor uw school zijn het zorgen voor een conciërge en voldoende B.H.V.'ers gedurende de reünie.

Uw eigen reünie website.

Een eigen professionele responsieve website, die dus ook geschikt is voor smartphone en tablet. Hier plaatsen wij voor u alle informatie over de reünie, regelen wij alle aanmeldingen en reageren wij op vragen van reünisten. Voor meer info kijk op: uw eigen reüniepagina.

Privacy volledig gewaarborgd.

Wij werken volledig volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) die sinds mei 2018 een veel strengere privacy wetgeving hanteert. Wij volgen de Europese en Nederlandse wetgeving betreffende de privacy op de voet en laten ons bij iedere beslissing adviseren door een in privacy gespecialiseerd advocatenkantoor en hebben zelfs ons hele beleid en website hier speciaal op aangepast.

Wij zoeken en bereiken.

De Reüniecommissie heeft een unieke methode om zoveel mogelijk oud-leerlingen en (oud-)medewerkers snel op te sporen en te bereiken. Wij werken onder andere samen met Schoolbank.nl, speuren op sociale media, sturen iedereen een e-mail en/of sms. Dit tezamen met uw contacten en uw eigen reünie website zorgen wij voor een maximaal bereik. Lees ook eens onze blog.

Het is en blijft uw feest

Het karakter van uw school bepaalt vanzelfsprekend hoe het feest eruit komt te zien. De Reüniecommissie volgt stap voor stap uw wensen en komt vanuit haar ervaring met slimme oplossingen en een solide uitvoering. Dit alles in nauw overleg met de contactpersonen binnen uw school.

Referenties

Annelies Taams medewerker communicatie Christelijk Lyceum Veenendaal

"Een prachtige dag vol mooie ontmoetingen! Wij hebben in samenwerking met De Reüniecommissie een geweldige reünie kunnen organiseren. Het reünieconcept van De Reüniecommissie zit goed in elkaar en bood ook voldoende ruimte voor onze eigen inbreng. Na afloop keek iedereen terug op een prachtige dag vol mooie ontmoetingen en blijde gezichten.”

Jaap Maks Docent LO, mentor, PR, commissie-booster Castor College

Het team van de reüniecommissie kwam met leuke ideeën, dacht echt mee en samen zorgden we ervoor dat de reünie een succes werd. Het feestje erna was erg gezellig!

Vrijblijvend advies gesprek met Jan Jaap

Advies gesprek met Jan Jaap