Waarom wij

Een fantastisch feest zonder risico’s begint met ons!

Het organiseren van een reünie is onze specialiteit. Wij zorgen voor een perfect georganiseerde reünie, met uw eigen reüniewebsite, geen financieel risico en alles volgens de AVG. Bekijk gerust onze referenties.

Uw eigen reüniewebsite.

Een eigen professionele responsieve website, die dus ook geschikt is voor smartphone en tablet. Hier plaatsen wij voor u alle informatie over de reünie, regelen wij alle aanmeldingen en reageren wij op vragen van reünisten.

Privacy volledig gewaarborgd.

Wij werken volledig volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) die sinds mei 2018 een veel strengere privacywetgeving hanteert. Wij volgen de Europese en Nederlandse wetgeving betreffende de privacy op de voet en laten ons bij iedere beslissing adviseren door een in privacy gespecialiseerd advocatenkantoor en hebben zelfs ons hele beleid en website hier speciaal op aangepast.

Geen financieel risico.

Met de Reüniecommissie loopt uw school geen enkel financieel risico. Onze kosten worden gedekt door de ticketprijzen, drankjes en bijdrage voor het warme buffet. De enige 'kosten' voor uw school zijn het zorgen voor een conciërge en voldoende B.H.V.'ers gedurende de reünie.

Perfect georganiseerde reünie.

Wij hebben jarenlange ervaring in het perfect organiseren van reünies, we zorgen voor een memorabele dag en ontzorgen uw school volledig. Op de reünie kunt u dus zelf genieten met een drankje in de hand, gezellig bijkletsen en herinneringen ophalen met uw oud-leerlingen.

Wij zoeken en bereiken.

De Reüniecommissie heeft een unieke methode om zoveel mogelijk oud-leerlingen en (oud-)medewerkers snel op te sporen en te bereiken. Wij werken onder andere samen met Schoolbank.nl, speuren op sociale media, sturen iedereen een e-mail en/of sms. Dit tezamen met uw contacten en uw eigen reüniewebsite zorgen wij voor een maximaal bereik.

Het is en blijft uw feest.

Het karakter van uw school bepaalt vanzelfsprekend hoe het feest eruit komt te zien. De Reüniecommissie volgt stap voor stap uw wensen, komt vanuit haar ervaring met slimme oplossingen en een solide uitvoering. Dit alles in nauw overleg met de contactpersonen binnen uw school.

Referenties

Het laatste nieuws

Middelbare school reünie: Moet ik gaan? Of niet?

Mijn middelbare schooltijd was geweldig. Ik had veel vrienden, kon redelijk goed leren en was...

Lees verder

Waarom Iedere School Eens in de 5 Jaar een Reünie Moet Organiseren

Het organiseren van een reünie is een waardevolle traditie die scholen niet mogen onderschatten. Een...

Lees verder

Meest gestelde vragen over een reünie!

Het organiseren van een reünie is als het leggen van een prachtig mozaïek: het vereist...

Lees verder

Event Manager gezocht (vacature vervuld)

Wij organiseren reünies voor middelbare scholen. Een reünie heeft 1000-3000 bezoekers. Wij bouwen de school...

Lees verder
De Reüniecommissie - Dé partner bij de organisatie van uw reünie