Uw eigen Reünie website

Wil jij een website waarop je nieuwsberichten kunt delen met je bezoekers en aanmeldingen kunt bijhouden? Zoek niet verder. Je eigen website open je al vanaf € 100. Daarnaast rekenen we nog een klein bedrag per inschrijver. Wil je scanners huren of andere extra’s? Geen probleem we regelen het. Hieronder vindt je meer informatie over de website.

Stap 1. Kies je domeinnaam

Hiermee komen uw bezoekers terecht op uw eigen reünie-pagina. Deze pagina is snel, overzichtelijk en werkt op elk apparaat (desktop, mobiel, Ipad) De website is goed vindbaar op Google. Daarnaast voldoet de pagina aan de strengste veiligheidseisen en houdt het rekening met de laatste ontwikkelingen op het gebied van de AVG.

Sectie 1: Aftellen tot aan de reünie

Het logo, de titel en de achtergrondafbeelding(en) zijn volledig aan te passen. Waardoor uw pagina een persoonlijke look & feel krijgt. De aftelklok telt af tot het moment dat de reünie begint.

Sectie 2: wat kun je verwachten

Deze zijn aan te passen naar uw wensen. Kies een paar pakkende redenen om mensen te enthousiasmeren voor de reünie!

Sectie 3: Informatie

U kunt ongelimiteerd kopjes toevoegen aan informatie en onbeperkt onderdelen toevoegen aan het programma.

Sectie 4: Kaartverkoop

Voeg een onbeperkt aantal kaarten toe. Maak hierbij onderscheid tussen bijvoorbeeld oud-medewerkers en leerlingen.

Sectie 5: Wie komen er?

Wanneer mensen een kaartje kopen maken ze een profiel aan. De reuniepagina laat de profielen van deze mensen zien. Op deze manier kan iedereen vast zien wie er komen! Mensen die niet zichtbaar willen zijn kunnen ook anoniem een kaartje kopen.

Sectie 6: Nieuwsberichten

Voeg een onbeperkt aantal nieuwsberichten toe. Treed het oude schoolbandje op? Gaat die populaire leraar nog één keer lesgeven? Hou uw bezoekers op de hoogte met het laatste nieuws.

pri

Sectie 7: Delen

Uw bezoekers kunnen met een druk op de knop de reünie delen op zijn of haar eigen social media pages.

Kaartverkoop

Voeg onbeperkt producten toe, zo kunnen je bezoekers vooraf bijvoorbeeld een jubileumboek of toegang tot het buffet kopen.

Kaartverkoop: Data

Vraag alle benodigde informatie aan je bezoeker.

Kaartverkoop: Betaling

Laat je bezoekers online afrekenen met bijvoorbeeld iDeal.

Nadat je bezoeker heeft afgerekend kan hij/zij het ticket direct downloaden. Ook wordt het ticket per mail gestuurd. Het ticket is voorzien van een barcode. U kunt deze aan de deur scannen. Standaard sturen wij u een excellijst met een overzicht van alle bezoekers.

Referenties

Ad de Rijke Docent Nederlands Dollard College

‘’De Reüniecommissie heeft mij echt ontzettend veel werk uit handen genomen. Een uitstekende organisatie en prima catering. Ze maken waar wat ze beloven en leggen daarbij enorme gedrevenheid en enthousiasme aan de dag. En weet u, het is gewoon erg leuk om te zien wat van je oud-leerlingen terecht gekomen is.’’

Hennie Weeber Scala College

''De organisatie van De Reüniecommissie was in alle opzichten prima. De samenwerking verliep optimaal en er werd snel op mail- en telefoonverkeer gereageerd. Alles werd goed en snel opgepakt waarbij wij op de dag van de reünie zelf niets hoefden te doen en gewoon konden bijkletsen met oud-leerlingen en collega's. Het was een zeer geslaagde dag!''

Vrijblijvend advies gesprek met Jan Jaap

Advies gesprek met Jan Jaap