Wie zijn wij

Wat is nu de volgende stap, zult u denken. Hieronder stellen wij ons aan u voor. We komen graag persoonlijk en vanzelfsprekend vrijblijvend vertellen hoe we u kunnen helpen uw reünie te organiseren.

Laten we beginnen met kennis maken.

Wij zijn een hecht team enthousiastelingen die elkaar goed aanvullen bij het organiseren van reünies voor scholen door heel Nederland. Wij vinden al ruim 20 jaar niks leuker dan een reünie en nemen onze opdrachtgevers hierbij zoveel mogelijk werk uit handen. Of het nu alleen gaat om het opzetten van de gratis website en de kaartverkoop óf het hele faciliteren van uw feestje, wij vinden het leuk, doen het met passie en vullen elkaar daarbij perfect aan: Saroya voor de details en de accuratesse in de voorbereiding en de dag zelf, Jan Jaap voor de communicatie/het opsporen van oud-leerlingen/-docenten en de samenwerking met partners als Schoolbank.nl, Henri voor de jarenlange ervaring in de organisatie van reünies en zijn 'jeugdige' enthousiasme. Het hoeft u bovendien niks te kosten. Wij hebben er zin in en laten dat graag aan u zien.

Henri van Wermeskerken - De Reüniecommissie

Henri van Wermeskerken

Eigenaar

Na het afronden van de Hogere Hotelschool in Den Haag heb ik ruim 25 jaar een aantal horecabedrijven gehad. Tijdens het organiseren van de reünie van mijn lagere school werd ik gevraagd om dit ook voor mijn middelbare school te doen. Toen ben ik gegrepen door het reünievirus. Mijn vakkennis op het gebied van gastvrijheid en het organiseren van evenementen, gecombineerd met de passie voor reünies resulteerde al vrij snel in ‘De Reüniecommissie’. Een strakke professionele organisatie waarin het gaat om het bijeenbrengen van mensen met hun emoties en herinneringen aan hun schooltijd.

Saroya de Vries - De Reüniecommissie

Saroya de Vries

Reüniemanager

Tijdens de minor Eventmanagement in 2014 raakte ik betrokken bij De Reüniecommissie. Samen met een aantal klasgenoten organiseerde ik, in nauwe samenwerking met Henri en de school, mijn eerste reünie. Dat ik hier nu nog zou werken had ik toen niet voorspeld, maar de reünies en de organisatie eromheen is gewoon veel te leuk. De wensen van de school zijn erg verschillend waardoor geen enkele kantoordag en reünie hetzelfde zijn. Wat mij het meeste blij maakt zijn de flarden van gesprekken die ik tijdens de reünie opvang.

Jan Jaap Flokstra - De Reüniecommissie

Jan Jaap Flokstra

Sales & Marketing

Tijdens mijn studie marketing heb ik in verschillende horecabedrijven gewerkt en meerdere evenementen georganiseerd. Na mijn studie heb ik in de e-commerce gewerkt en ben ik gefascineerd geraakt door de mogelijkheden die het internet biedt. Werken bij De Reüniecommissie vind ik erg leuk omdat mijn kennis over gastvrijheid, evenementenorganisatie en (online)marketing samenkomen. Een van de leukste dingen die ik mag doen bij de reüniecommissie is ervoor zorgen dat elke reünie druk bezocht wordt. Het is mijn missie om ervoor te zorgen dat het leuke nieuws, dat er een reünie wordt georganiseerd, bij zoveel mogelijk oud-leerlingen terecht komt!