Wat wij doen

Wij organiseren alles. In nauw overleg. En met veel plezier.

Bijna iedereen vindt het leuk om naar een reünie te gaan, maar niemand heeft de tijd om het te organiseren. Er moet zo ontzettend veel gebeuren om het goed te laten verlopen. Met onze jarenlange ervaring weten we als geen ander wat een reünie tot een fantastisch feest maakt. We denken mee over het programma, uiteraard in nauw overleg met u. Samen maken we het bijzonder! Hieronder vind je wat wij allemaal doen.

Vooraf

Opzetten van uw eigen reünie website

Een eigen professionele responsieve website, die dus ook geschikt is voor smartphone en tablet. Hier plaatsen wij voor u alle informatie over de reünie, regelen wij alle aanmeldingen en reageren wij op vragen van reünisten. Voor meer info kijk op: uw eigen reüniepagina.

Het opsporen van uw oud-leerlingen

Wij schrijven persberichten en verspreiden deze. We sturen mails, Smsjes of bellen oud-leerlingen. We plaatsen advertenties, hangen posters op en we sturen berichten via onze mediapartner schoolbank. We vragen de mensen die we hiermee bereiken het nieuws verder te verspreiden. Dit doen we onder andere door veel content te creëren die gedeeld kan worden op social media.

Communicatie met reünisten

We houden reünisten op de hoogte via social media en via de nieuwsbrief. Daarnaast kunnen reünisten ons telefonisch en per e-mail bereiken wanneer ze vragen hebben.

Inventariseren parkeermogelijkheden

Als het goed is komen er veel bezoekers op uw school af. Wij bellen lokale bedrijven om gebruik te maken van hun parkeermogelijkheden. Indien nodig regelen we parkeerwachters. We brengen alle mogelijkheden via openbaar vervoer in kaart.

Contact politie, brandweer, gemeente en buurtbewoners

We regelen het volledige vergunningstraject. Daarnaast zorgen we voor goed contact met de betrokken instanties en de buurtbewoners.

Draaiboek

Dankzij het draaiboek is het voor iedereen duidelijk wat er komen gaat en wie welke verantwoordelijkheden heeft. Een dergelijke dag vraagt om een ontzettend strakke planning waarbij vooraf over alles is nagedacht. Zo kom je op de dag niet voor verrassingen te staan.

Ombouwen van de school

Op de dag voor de reünie zetten we alles klaar. Elke ruimte wordt door ons zorgvuldig in kaart gebracht en klaargemaakt voor de dag. We zetten barretjes neer en maken plek om te eten. We hangen overal programma’s en bewegwijzering op zodat de reünisten weten waar ze moeten zijn.

Op de dag zelf

Inloop op jaargang

Iedereen krijgt een uitnodiging met zijn/haar eigen begintijd. Op deze manier spreiden we de bezoekers mooi over de dag. Het zorgt ervoor dat je met gelijkgestemden binnenkomt en niet te lang in de rij hoeft te staan.

Toegangscontrole + polsbandjes

Ons team staat met scanners paraat om kaartjes te scannen en mensen een polsbandje te geven. Op deze manier weet je zeker dat er geen ongenode gasten op je school zullen zijn.

Warm welkom met koek, koffie en thee

De reünisten krijgen een warm welkom. Ons team wordt ondersteund door leerlingen van de school die de reünisten helpen met het maken van een naamkaartje. Ook zullen ze de reünisten vertellen wat ze kunnen verwachten.

Communicatie van programma

Wij roepen om, en lopen met bordjes rond voor wanneer een bepaald programma onderdeel gaat beginnen. Op deze manier missen de reünisten niets. Daarnaast zorgen we dat iedereen zich houdt aan afgesproken tijden zodat alles strak volgens planning blijft verlopen.

Lessen van oud-docenten

Wij zorgen dat het lokaal voor de docenten klaar staat. Ook tijdens de dag zullen we ervoor zorgen dat het ze aan niets ontbreekt zodat zij zich kunnen focussen op één ding. Het geven van een lesje dat mensen nooit zullen vergeten.

EHBO’ers

Wij komen met meer dan voldoende EHBO’er om de veiligheid van u en uw bezoekers te waarborgen.

Fotograaf

Onze fotograaf maakt weer een klassenfoto. Deze kunnen mensen bestellen op de dag zelf zodat ze een leuk aandenken hebben aan de dag.

DJ en/of oude schoolband

Wij regelen een goede DJ die er een knalfuif van maakt! Voor het schoolbandje, of de zingende oud leerling staat alle apparatuur klaar!

Beveiliging

Vaak een vereiste voor een vergunningsaanvraag, maar ook zeker nodig om ongenode gasten buiten te houden en eventuele problemen op te lossen.

Warm buffet

Wij serveren een buffet van uitstekende kwaliteit waarbij we uitgebreid rekening houden met alle mogelijke dieet en allergie wensen. Ook vermelden we duidelijk de allergenen bij alle gerechten.

Bar + dranken

Alles staat koud en wij zorgen voor voldoende personeel zodat je bezoekers nooit lang hoeven te wachten op een heerlijk koud biertje of een goed glas wijn.

Na afloop

Opruimen en schoonmaken van de school

Communicatie via alle gebruikte kanalen

Verzenden van de klassenfoto’s

Evaluatie met u als opdrachtgever

Referenties

Mariët Keitz Management-assistent Spinoza Lyceum

"De medewerkers van de Reüniecommissie hebben veel ervaring en kwamen met goede ideeën. Ze namen bijna alles uit handen zodat wij zelf ook van een fantastische dag konden genieten. Wij hebben de samenwerking als zeer prettig ervaren en hopen dat zij over 5 jaar onze volgende reünie, het 130 jarige jubileum willen organiseren. Ik kan de Reüniecommissie iedereen aanbevelen."

Ad de Rijke Docent Nederlands Dollard College

‘’De Reüniecommissie heeft mij echt ontzettend veel werk uit handen genomen. Een uitstekende organisatie en prima catering. Ze maken waar wat ze beloven en leggen daarbij enorme gedrevenheid en enthousiasme aan de dag. En weet u, het is gewoon erg leuk om te zien wat van je oud-leerlingen terecht gekomen is.’’

Vrijblijvend advies gesprek met Jan Jaap

Advies gesprek met Jan Jaap