Reünie: Terra Eelde 100 jaar!

Deze reünie is helaas al geweest..

Wat kun je verwachten?

Bekende gezichten...

waarbij je stiekem op de naambadge probeert te kijken van die licht kalende man. Is het die stoere jongen van het schoolplein, die je nooit hebt durven aanspreken?

Je weer 16 voelen...

omdat je nu eindelijk haar aandacht hebt weten te trekken.

Helemaal bezweet zijn...

omdat je volledig los gaat op de hitjes van je examenjaar

Koud biertje of een wijntje...

in je hand, terwijl jij je verheugt op een aardrijkskunde les van meneer 'hoe heet hij ook al weer' of plat ligt om de belegen moppen van een oud-klasgenoot.


Informatie

Wanneer
zaterdag 15 juli 2023
Locatie
Het huidige schoolgebouw:
Terra VO Eelde
Burgemeester J.G. Legroweg 29
9761 TA te Eelde
Voor wie

Alle oud-leerlingen en (oud-)medewerkers van het Terra VO Eelde, AOC Terra VMBO Groen, Elema College en Onderwijscentrum voor land- en tuinbouw A.S. Planting (Lagere Tuinbouwschool). Mocht je een introducee mee willen nemen mag dit, zij kunnen dan een introducee ticket kopen via de website.

Programma
14:00 - 17:00 uur
Inloop

Met koffie, thee & wat lekkers.Mocht je later willen aansluiten is dit natuurlijk geen probleem maar let wel op: de (oud-)medewerkersfoto wordt om 14:45 uur genomen.

15:00 - 19:00 uur
Terug in de klas

Herinneringen ophalen en bijkletsen met jouw oude klasgenoten. Gelegenheid om met elkaar opnieuw op de klassenfoto te gaan.

*Let op: bij slecht weer wordt de klassenfoto in lokaal 1.15  genomen. Jullie worden opgehaald uit het ‘terug in de klas’ lokaal.


14:45 - 19:00 uur
Fotomoment


Samen met al jouw oud-klasgenoten opnieuw een klassenfoto maken. 

17:00 - 19:00 uur
Buffet