Reünie gaat niet door!

Reünie gaat niet door!

Met spijt in ons hart moeten we je informeren dat de geplande reünie van het Dollard College helaas niet door kan gaan.

We hebben veel tijd en moeite gestoken in het plannen van een geweldige bijeenkomst waarin oude herinneringen konden worden opgehaald en nieuwe herinneringen konden worden gemaakt. Helaas zijn er inmiddels een paar personen bij de school en in de organisatie vertrokken waardoor het steeds moeilijker werd een goed evenement te organiseren. Daarnaast hebben we niet genoeg aanmeldingen ontvangen om het evenement door te laten gaan.

We begrijpen dat dit voor velen van jullie teleurstellend nieuws zal zijn en we bieden onze oprechte excuses aan voor eventuele ongemakken die dit kan veroorzaken. We hopen dat je begrijpt dat het organiseren van een succesvolle reünie vereist dat voldoende mensen zich aanmelden om het haalbaar te maken.

We willen je bedanken voor je interesse in de reünie en je steun voor het Dollard College. Indien je al een kaartje hebt gekocht wordt het betaalde bedrag teruggestort op je rekening. We hebben de bank inmiddels opdracht gegeven de terugbetaling in orde te maken. Afhankelijk van je bank kan dit tot 10 werkdagen duren. Je hoeft hiervoor dus zelf geen actie te ondernemen.

Als je nog vragen hebt over de annulering van de reünie, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via dollard@dereuniecommissie.nl.

Met vriendelijke groet,

De Reüniecommissie

Het laatste nieuws

Reünie Dollard College & Winschoter Scholengemeenschap

Na vijf jaar werd het weer eens tijd voor een reünie. Daarom ben je bij...

Lees verder

Reünie opgeschort

Helaas hebben wij de beslissing moeten nemen om de reünie op te schorten. Wij vinden...

Lees verder

Reünie gaat niet door!

Met spijt in ons hart moeten we je informeren dat de geplande reünie van het...

Lees verder