Jubileumboek

Jubileumboek

Beste oud-leerling,

Ooit was je/was u leerling van het Christelijk Gymnasium Beyers Naudĩ in Leeuwarden, de school die eerder kortweg Christelijk Gymnasium heette en nog eerder Gereformeerd Gymnasium. Die school bestaat in 2021 honderd jaar.

Door de pandemie vieren wij ons jubileum een jaar later, in 2022. Op zaterdag 18 juni zijn oud-leerlingen en oud-medewerkers welkom bij een grote reƒ¼nie in het gebouw aan de Gymnasiumstraat.

Oud-leerlingen en docenten werken aan een jubileumboek. We willen een boek samenstellen dat vooral gevuld wordt met verhalen, verhalen van oud-leerlingen en oud-medewerkers. Daarvoor doe ik een beroep op jullie.

Wat heb je meegenomen van je schooljaren? Wat was waardevol in je bagage toen je je weg moest vinden in het leven? Welke verhalen zijn je bijgebleven? Wat heb je geleerd? Welke ontmoeting zul je nooit vergeten? Wie inspireerde jou?

Ik roep je hierbij op jouw verhaal te doen en het te sturen aan jubileumboek@cgbn.nl. Je bijdrage hoeft niet lang te zijn, kan uit ĩĩn zin bestaan, een tekening, misschien is een foto met bijschrift precies wat je wilt, maar langere bijdragen zijn ook welkom. De redactie van het jubileumboek heeft daarbij het recht om je bijdrage in te korten of anderszins te bewerken. Vermeld in je bijdrage in ieder geval je examenjaar.

Wij hopen op veel respons, zodat wij volgend jaar een caleidoscoop aan verhalen kunnen presenteren.

Met vriendelijke groet, namens de commissie jubileumboek,

Japke Wiersema-Fortuin

---

Inmiddels is het boek naar de drukker waardoor nieuwe inzendingen niet meer meegenomen kunnen worden in het huidige jubileumboek.

Het laatste nieuws

Aankondiging

Op 21 maart 2021 was het precies 100 jaar geleden dat ons gymnasium is gesticht....

Lees verder

Jubileumboek

Beste oud-leerling, Ooit was je/was u leerling van het Christelijk Gymnasium Beyers Naudé in Leeuwarden,...

Lees verder

Onverwachte ontmoetingen

Vanmiddag werd onze school verrast met een kort bezoek van oud-leerling Friso van der Meulen,...

Lees verder

Laatste nieuwsbrief!

Het is bijna zover, in deze laatste nieuwsbrief staat alle informatie die je nodig bent...

Lees verder