Reünie Baudartius College

Helaas, deze reünie is al geweest!

Wat kun je verwachten?

Bekende gezichten...

waarbij je stiekem op de naambadge probeert te kijken van die licht kalende man. Is het die stoere jongen van het schoolplein, die je nooit hebt durven aanspreken?

Je weer 16 voelen...

omdat je nu eindelijk haar aandacht hebt weten te trekken...

Helemaal bezweet zijn...

omdat je volledig los gaat op 'Paradise by the dashboardlight' of 'Proud Mary'...

Koud biertje of goed glas wijn...

in je hand, terwijl jij je verheugt op een aardrijkskunde les van meneer 'hoe heet hij ook al weer' of plat ligt om de belegen moppen van een oud-klasgenoot..

Informatie

Wanneer
zaterdag 06 april 2024
Locatie

Het huidige schoolgebouw:
Isendoornstraat 1
7201 NJ Zutphen

Voor wie

Alle oud-leerlingen en (oud-)medewerkers van het Baudartius College en de Koningin Wilhelmina Mavo. 


Programma
13:00 - 18:00 uur
Inlooptijden

Baudartius College & Eligant Lyceum

Jullie hebben vast al gehoord dat het Baudartius College vanaf augustus 2019 al is gestart met nieuwe leerjaren onder de naam Eligant Lyceum. In augustus 2024 zijn alle leerjaren compleet met het opstarten van het laatste jaar 6VWO. Vanwege de overweldigende opkomst zijn we genoodzaakt om voor een groot deel van het programma uit te wijken naar onze nieuwe “externe” locatie. Namelijk Isendoornstraat 3, de naastgelegen school en het nieuwe thuis van het Baudartius College.

Maar geen zorgen, we zullen jullie natuurlijk eerst ontvangen in het vertrouwde Baudartius met koffie, thee en koek. Daarna worden jullie allemaal verwacht in gymzaal 34 voor de klassenfoto. We verzoeken iedereen om na de foto zich te verplaatsen naar het Eligant Lyceum, zodat we de volgende groep ook in het Baudartius kunnen ontvangen. In het Eligant Lyceum vinden de lessen van (oud-)docenten, het buffet en het natuurlijk niet te missen schoolfeest pla

Het is belangrijk dat met zo'n grote opkomst we ons aan het tijdschema te houden. Op deze manier kunnen we iedereen ontvangen in het vertrouwde Baudartius en krijgt iedereen de kans om deel te nemen aan de festiviteiten. We vragen daarom om jullie begrip en medewerking. Maar geen zorgen, later op de avond zal het Baudartius weer toegankelijk zijn om te bezoeken.

Om drukte bij de ingang en in het schoolgebouw te voorkomen hebben we de aanvangstijd verdeeld in groepen. De jaartallen staan voor het jaar dat jij je diploma hebt gehaald of gehaald zou moeten hebben. 

We willen jullie vragen om je zo veel mogelijk aan het schema van de aanvangstijden te houden. Dit zodat er niet te veel mensen tegelijkertijd aanwezig zullen zijn, en we de rijen voor de ingang hierdoor zoveel mogelijk beperken. 

15:00 - 21:00 uur
Schoolrooster17:00 - 19:30 uur
Buffet