Je eigen reüniewebsite

Je eigen reüniewebsite

Wil jij een website waarop je nieuwsberichten kunt delen met uw bezoekers en aanmeldingen kunt bijhouden? Zoek niet verder. Je eigen website open je zonder kosten bij ons. Wij rekenen een klein bedrag per inschrijver. Wil je scanners huren of andere extra's? Geen probleem we regelen het. Hieronder vindt je meer informatie over de website.

Domeinnaam

Kies je eigen domeinnaam kiezen die je wilt communiceren. Hiermee komen uw bezoekers terecht op uw eigen reünie-pagina. Deze pagina is snel, overzichtelijk en werkt op elk apparaat (desktop, mobiel, Ipad) De website is goed vindbaar op Google. Daarnaast voldoet de pagina aan de strengste veiligheidseisen en houdt het rekening met de laatste ontwikkelingen op het gebied van de AVG.

Titel - Een pakkende naam voor jou reünie

Het logo, de titel en de achtergrondafbeelding(en) zijn volledig aan te passen. Waardoor uw pagina een persoonlijke look & feel krijgt. De aftelklok telt af tot het moment dat de reünie begint.

Wat kun je verwachten?

Deze zijn aan te passen naar uw wensen. Kies een paar pakkende redenen om mensen te enthousiasmeren voor de reünie!

Informatie

U kunt ongelimiteerd kopjes toevoegen aan informatie en onbeperkt onderdelen toevoegen aan het programma.

Kaartverkoop

Voeg een onbeperkt aantal kaarten toe. Maak hierbij onderscheid tussen bijvoorbeeld oud-medewerkers en leerlingen.

Wie komen er?

Wanneer mensen een kaartje kopen maken ze een profiel aan. De reüniepagina laat de profielen van deze mensen zien. Op deze manier kan iedereen vast zien wie er komen! Mensen die niet zichtbaar willen zijn kunnen ook anoniem een kaartje kopen.

Nieuwsberichten

Voeg een onbeperkt aantal nieuwsberichten toe. Treed het oude schoolbandje op? Gaat die populaire leraar nog één keer lesgeven? Hou uw bezoekers op de hoogte met het laatste nieuws.

Delen via sociale media

Uw bezoekers kunnen met een druk op de knop de reünie delen op hun eigen sociale media pagina's 

Kaartverkoop

Voeg onbeperkt producten toe, zo kunnen je bezoekers vooraf bijvoorbeeld een jubileumboek of toegang tot het buffet kopen. Vraag alle benodigde informatie aan je bezoeker. Laat je bezoekers online afrekenen met bijvoorbeeld iDeal. Nadat je bezoeker heeft afgerekend kan hij/zij het ticket direct downloaden. Ook wordt het ticket per mail gestuurd. Het ticket is voorzien van een barcode. U kunt deze aan de deur scannen. Standaard sturen wij u een Excel lijst met een overzicht van alle bezoekers.

Wil jij je eigen reüniewebsite? Neem contact met ons op door een berichtje achter te laten op onze contactpagina.